Ľ Vliegen naar Sardinie
SardiniŽ heeft drie internationale luchthavens,

Cagliari, Olbia en Alghero. Gezien de voordelige en directe vluchten van enkele Low-Cost Airlines, kiezen steeds meer mensen er voor om vanuit Keulen (www.tuifly.com) of vanuit Weese ( www.ryanair.com) te vliegen. Naast het feit dat deze maatschappijen vele malen voordeliger zijn dan de grote Nederlandse of Italiaanse maatschappijen, heeft het vliegen vanaf deze luchthavens nog eens het voordeel dat het wat kleinschaliger luchthavens zijn. Dit betekent in het algemeen, weinig vertraging, vele malen goedkoper parkeren dan schiphol, erg goed te bereiken ( voor grote delen van Nederland zijn beide luchthavens sneller te bereiken dan schiphol) en snelle bagageafhandeling.

Beide maatschappijen hebben een prima on-line reservering systeem. Wel is het belangrijk om te weten dat zij geen vaste prijzen hanteren! Dit betekent dat de prijs van een vlucht binnen enkele dagen sterk kan veranderen. Zodra u in het on-line bestelsysteem een juiste vlucht hebt gevonden en de prijs is naar wens dan is het verstandig om ook direct te boeken. U loopt de kans dat indien u een uur later ( of enkele dagen later) weer kijkt, deze vlucht vele malen duurder is of al vol is! Helaas bestaat de kans dat indien u wel direct boekt en u kijkt een week later weer, dat deze vlucht vele malen goedkoper is!

In de zomermaanden , Juni, Juli en Augustus zullen er minder voordelige vluchten zijn dan de overige maanden. Bij een juiste boeking zult u soms al voor 40.00 tot 50.00 euro pp retour kunnen vliegen, in de zomer maanden zal dit moeilijk worden en zal het vanaf 150,00 pp retour zijn. ( toch kunt u ook dan enkel spectaculaire prijsschommeling verwachten)

Vanuit BelgiŽ ( en midden en zuid Nederland) kiezen steeds meer mensen voor BrusselsAirlines. (www.brusselsairlines.nl Ook deze maatschappij is over het algemeen voordeliger dan de b.v. de KLM of Alitalia doch duurder dan de eerder genoemde maatschappijen.

Indien u niet de mogelijkheid of de kennis hebt om via Internet te boeken dan kunt u terecht bij de grotere reisbureaus, deze kunnen tegen een kleine vergoeding ook bij eerder genoemde maatschappijen een vlucht voor u boeken.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

SardaHoliday

  • Uw sardinie specialist voor het zuiden van Sardinie. Kijk op onze website www.sardaholiday.com of bel +39.3463616887

SardoTravel

  • Sardinie specialist voor Noord Sardinie www.sardotravel.nl

Copyright 2002-2018